Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا احسان عابدی روز دوشنبه در جمع خبرنگاران افزود: این طرح در صورت تامین مابقی اعتبار مورد نیاز از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد و اسلامی تا پایان سال جاری به بهره برداری می رسد.

وی به مجتمع فرهنگی و هنری امام علی(ع) یزد هم اشاره و اظهار کرد: مجتمع امام علی (ع) بیش از ۱۰ سال است که در حال ساخت است و درصورت تامین اعتبار بزودی به بهره برداری می رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عابدی از تجهیز مجتمع فرهنگی هنری بافق و بهره برداری آن در ماه های آینده خبر داد و گفت: مجتمع فرهنگی هنری مروست ۷۵ درصد پیشرفت دارد و امیدواریم از محل اعتبارات سفر ریاست جمهوری و تامین باقیمانده از محل اعتبارات دولتی شاهد تکمیل این طرح نیز باشیم.

وی خاطرنشان کرد: استان یزد به لحاظ تعداد رسانه در رتبه پنجم کشور قرار دارد و اصحاب رسانه در استان  باید با هم‌افزایی بیش از پیش، تأثیرگذاری خود را بیشتر و موثرتر کنند.

وی با بیان اینکه خانه مطبوعات یک نهاد وابسته به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است گفت: از طریق این خانه از رسانه ها حمایت می کنیم .

وی ادامه داد: خط‌ مشی و برنامه‌های ادارات کل استانها نیز بر اساس احکام ابلاغی وزیر به مدیران استانی که در ۱۱ بند نگاشته شده، اعلام و قطعاً همین‌ها مبنای سیاستگذاری‌ها و فعالیت‌های ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی استان یزد خواهد بود.

عابدی تقویت جایگاه شورای فرهنگ عمومی استان را از جمله برنامه‌های این اداره کل در حوزه هدایتی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان خواند و گفت: خوشبختانه در دولت سیزدهم اهتمام ویژه‌ای به این حوزه شده و حتی به لحاظ آماری نیز شاهد افزایش این نشستها در استان هستیم و امیدواریم با تقویت این بخش شاهد نقش‌آفرینی بیشتر این شورا در عرصه فرهنگ و هنر استان باشیم.

وی با تاکید بر اولویت‌بندی در تولید محتواهای فرهنگی از سوی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ادامه داد: محتواهای منطبق با مبانی و ارزشهای انقلاب اسلامی را حمایت می‌کنیم و به نحوی هدایت خواهیم کرد که منتج به رشد معنوی، هنری و اخلاقی در استان باشیم.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی یزد موضوع خانواده و جمعیت را از اولویت‌های برنامه‌ای مورد اهتمام اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان در مسائل محتوایی عنوان و خاطرنشان کرد: محتوی‌محور تعریف شدن جشنواره و همایش‎ها از دیگر اولویتها و موارد مورد تاکید این اداره کل در مقوله تولید محتوی است.

وی برگزاری اختتامیه نخستین جشنواره محصولات و کالاهای فرهنگی استان در اسفندماه گذشته، تلاش در جهت تقویت شورای اطلاعرسانی استان با حضور معاون سیاسی امنیتی استاندار و تلاش برای تحقق مصوبات این شورا، برگزاری برنامه‌هایی مانند شب شعر مشق عشق و برگزاری تئاتر خیابانی در سطح شهر به مناسبت هفته معلم از جمله اقدامات چند ماهه گذشته این اداره کل بیان کرد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی یزد برگزاری چندین نمایشگاه‌ از جمله نمایشگاه علوم قرانی یزد پس از ۲ سال محدودیتهای کرونایی که با استقبال و بازدید ۱۰ هزار نفر از شهروندان مواجه شد، انتشار چند عنوان کتاب از جمله کتاب «صحیفه سجادیه از نگاه مقام معظم رهبری» و پیگیری موضوع ساماندهی مقبره استاد «مهدی آذر یزدی» به دستور استاندار که موضوع آن به شهرداری مربوطه ابلاغ و در مرحله تامین اعتبار است، از دیگر اقدامات صورت گرفته در این مدت بیان کرد.

عابدی ادامه داد: در شورای اطلاع رسانی استان مصوب شده که تمام دستگاههای استان موظف شدند برای پوشش خبر مقامات وزارت مربوط رسانه ها را برای پوشش دعوت کنند.

تالار مرکزی یزد ۱۱ هزار و ۳۰۰ متر مربع زیربنا داد و از بزرگترین طرح های فرهنگی و عمرانی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان یزد بشمار می رود.

این بنا شامل سالن های موسیقی، همایش و نمایش، گالری، سن متحرک، غرفه های پلاتوهای تمرین، فضای نمایشگاهی و کلاس های آموزشی است .

برچسب‌ها وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی یزد رسانه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی یزد رسانه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی یزد رسانه اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۱۴۱۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب یک هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای بیماران خاص و صعب العلاج

رضا تحویلیان مدیرکل بیمه سلامت استان کرمانشاه مهمترین خدمت ارزشمند و شاهکار دولت سیزدهم به بیماران را ایجاد صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج در سال ۱۴۰۱ دانست و گفت : تا پیش از ایجاد این صندوق تنها هزینه‌های درمانی پنج نوع بیماری از جمله دیالیزی، هموفیلی و ام‌اس تحت پوشش بیمه قرار داشت.

وی با بیان اینکه با ایجاد این صندوق تعداد بیماری‌های تحت پوشش از پنج به ۱۰۷ نوع افزایش یافته است، افزود: این بیماری‌ها شامل انواع سرطان‌ها، ژنتیکی، فلج مغزی، معلولیت، اوتیسم، آلزایمیر، پارکینسون، قلبی و عروقی، دیابت، سوختگی‌ها، مزمن اعصاب و روان و… است.

مدیرکل بیمه سلامت استان کرمانشاه از نشان‌دار شدن ۳۳ هزار و ۱۰۰ بیمار خاص و صعب العلاج در این استان از زمان ایجاد این صندوق تا کنون خبر داد و گفت: این بیماران خدمات ویژه‌ای دریافت می‌کند.

تحویلیان با بیان اینکه هزینه‌های درمانی برخی از بیماری‌های صعب العلاج حتی برای خانواده‌های توانمند نیز بالا است، بیان کرد: این بیماران بعد از نشان دار شدن، دارو و خدمات درمانی در مراکز دولتی را به صورت رایگان دریافت خواهند کرد.

به گفته وی، این خدمات شامل تصویربرداری، سونوگرافی، آزمایش، جراحی، نمونه برداری و حتی فیزیوتراپی و گفتار درمانی‌های مرتبط با بیماری است.

تحویلیان با اشاره به اینکه بعضی از این بیماران تمایل مراجعه به بخش خصوصی دارند، بیان کرد: ارائه خدمات درمانی در مراکز خصوصی با تعرفه خصوصی اعمال خواهد شد، اما درصد قابل ملاحظه‌ای از این تعرفه با ارائه فاکتور و بعد از بررسی تا سقف ۵۰۰ میلیون ریال در سال بر اساس سرفصل خارج از شمول صندوق بیماری‌های خاص به حساب بیمار واریز می‌شود.

وی اعتبار در نظر گرفته شده برای این سرفصل به استان کرمانشاه را در سال گذشته ۱۴۰ میلیارد ریال اعلام کرد که توسط بیمه سلامت بابت خدمات خارج از شمول بیماران خاص و صعب العلاج پرداخت شده است و مابقی هزینه‌ها نیز در دست پرداخت است.

مدیرکل بیمه سلامت استان کرمانشاه تصریح کرد: این اعتبار به غیر از مبلغی است که در سامانه‌های الکترونیک به صورت اتوماتیک به حساب شرکای طرف قرارداد این سازمان همانند پزشکان، کلینیک‌ها، درمانگاه‌ها و یا داروخانه‌ها واریز می‌شود.

تحویلیان اضافه کرد: تا به امروز ۲۵۰ میلیارد ریال اعتبار خارج از شمول در سر فصل خسارت متفرقه به حساب بیماران خاص و صعب العلاج در این استان پرداخت شده و در مجموع نیز برای همه هزینه‌های درمانی این بیماران به مراکز درمانی ۸۵۰ میلیارد ریال اعتبار پرداخت شده است.

به گفته وی، از محل صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج تا کنون به ۹ هزار بیمار در این استان تسهیلات پرداخت شده است.

تحویلیان خاطر نشان کرد: از زمان ایجاد صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج در نیمه دوم سال ۱۴۰۱ تا پایان سال ۱۴۰۲ دولت ۱۴۰ هزار میلیارد ریال اعتبار به این صندوق اختصاص داده که سهم استان کرمانشاه از جذب این اعتبار حدود یک هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال بوده است.

وی تاکید کرد: در این زمینه کرمانشاه جز استان‌های برتر در جذب اعتبار و هزینه کرده آن برای بیماران خاص و صعب العلاج است.

تحویلیان گفت: لیست کامل بیماری‌هایی که تحت پوشش صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج قرار گرفته است در پرتال بیمه سلامت به آدرس https://ks.ihio.gov.ir قابل مشاهده است و این بیماران می‌توانند با مراجعه به دفاتر بیمه سلامت در مرکز استان و شهرستان‌ها نسبت به ثبت‌نام و نشان‌دار شدن خود اقدام کند .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • تکمیل طرح چهارخطه شدن محور دره شهر ، پلدختر نیازمند اعتبار
  • افزایش اعتبار بن دانشجویی در نمایشگاه کتاب
  • وزیر فرهنگ درگذشت یکی از بزرگان موسیقی کشور را تسلیت گفت
  • سینه‌ این هنرمند لبریز از اشعار و عرفان بود
  • پیام تسلیت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پی درگذشت حاج عیسی قلی‌پور
  • برای هنرمندی که سینه‌اش لبریز از زلالی مذهب و عشق بود
  • پیام تسلیت وزیر فرهنگ در پی درگذشت عیسی بخشی از بزرگان موسیقی
  • تکمیل سد «دیورش» رودبار نیازمند اعتبار ۷۰۰ میلیارد تومانی است
  • مردمی شدن فرهنگ در اولویت کار وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی است
  • جذب یک هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای بیماران خاص و صعب العلاج